Verzorging

Created with Sketch.

Vezorging

Als u persoonlijke verzorging nodig heeft kunt u bij Van Dam zorgverlener terecht. Onder persoonlijke verzorging verstaan wij onder andere:

– Wassen
– Aankleden
– Steunkousen
– Helpen naar/uit bed gaan
– Haren
– Nagels
– Insmeren
– Verzorging


Bekijk onze diensten

Vertrouwde omgeving
Iedereen wil graag zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen. Mocht u in de situatie komen dat u hulp nodig heeft zorgt Van Dam zorgverlener ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen met de juiste hulp. Bij Van Dam zorgverlener bepaalt u zelf op welke momenten u hulp wenst te ontvangen.
U heeft zelf de regie in handen.
Bij Van Dam zorgverlener kunt u onder andere terecht voor verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding en advies. Van Dam zorgverlener is gespecialiseerd in het aanvragen van PGB bij uw zorgverzekeraar en bij de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) van uw gemeente.
Tevens kunnen wij u begeleiden bij de aanvraag Wet Langdurige Zorg (WLZ), ook in PGB vorm.
Bovendien bestaat de mogelijkheid Van Dam zorgverlener particulier in te huren.

WLZ
Heeft u langdure zorg nodig maar wilt u niet elke dag vreemde gezichten in huis?
Wij zorgen ervoor dat u een vast team met verpleegkundigen krijgt zodat er altijd bekende gezichten bij u thuis komen.
Mocht er onverhoopt op het laatste moment een afmelding zijn van de verpleegkundige (bijv door Covid-19) zorgen wij altijd dat er een vervanger komt zodat u nooit zonder hulp komt te zitten.

Zelfstandige verpleegkundige
Bent u zelfstandige verpleegkundige maar heeft u geen tijd voor de administratieve werkzaamheden? Wij verzorgen de administratie voor zelfstandige zoals onder andere de facturen. Wij kunnen ook assisteren in het aanvragen van vereisten benodigheden zoals de BIG registratie en AGB code.