Huishoudelijke hulp

Created with Sketch.

Huishoudelijke hulp

Als u zelf niet meer de regie in handen heeft voor de huishoudelijke taken kan Van Dam zorgverlener dit van u overnemen. Denk hierbij aan:

– Schoonmaken
– Strijken
– Wassen
– Ramen zemen
– Boodschappen
– Bed verschonen
– Overige huishoudelijke taken


Bekijk onze diensten

Vertrouwde omgeving
Iedereen wil graag zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen, vertrouwde omgeving blijven wonen. Mocht u in de situatie komen dat u hulp nodig heeft zorgt Van Dam zorgverlener ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen met de juiste hulp. Bij Van Dam zorgverlener bepaalt u zelf op welke momenten u hulp wenst te ontvangen.
U heeft zelf de regie in handen.
Bij Van Dam zorgverlener kunt u onder andere terecht voor verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding en advies. Van Dam zorgverlener is gespecialiseerd in het aanvragen van PGB bij uw zorgverzekeraar en bij de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) van uw gemeente.
Tevens kunnen wij u begeleiden bij de aanvraag Wet Langdurige Zorg (WLZ), ook in PGB vorm.
Bovendien bestaat de mogelijkheid Van Dam zorgverlener particulier in te huren.

WLZ
Heeft u langdure zorg nodig maar wilt u niet elke dag vreemde gezichten in huis?
Wij zorgen ervoor dat u een vast team met verpleegkundigen krijgt zodat er altijd bekende gezichten bij u thuis komen.
Mocht er onverhoopt op het laatste moment een afmelding zijn van de verpleegkundige (bijv door Covid-19) zorgen wij altijd dat er een vervanger komt zodat u nooit zonder hulp komt te zitten.

Zelfstandige verpleegkundige
Bent u zelfstandige verpleegkundige maar heeft u geen tijd voor de administratieve werkzaamheden? Wij verzorgen de administratie voor zelfstandige zoals onder andere de facturen. Wij kunnen ook assisteren in het aanvragen van vereisten benodigheden zoals de BIG registratie en AGB code.